Pladeværksted – som var bilen ny

Besøg vores pladeværksted i Brøndby i København for en professionel behandling af din bil.  

Hvis skaden er sket, er du kommet til det rette sted. Er du kommet ud for et uheld med din bil, står Spar To Biler Autoskadecenter klar til at træde til. På vores pladsværksted har vi allerede hjulpet mange, der stod i denne situation, til et flot og ordentligt resultat.

 

Skadeservice med originale reservedele

Når man får repareret sin bil, er det vigtigt at have fabriksgarantien i tankerne. Har din bil stadig sin fabriksgaranti intakt, er det meget ærgerligt at ødelægge den ved at vælge det forkerte pladeværksted, når der skal udføres en reparation. Det er derfor, vi hos Spar To Biler Autoskadecenter kun benytter originale, i en meget høj kvalitet, samt altid reparerer efter fabrikantens forskrifter. At komme ud for en ulykke og at få skader på bilen, er altid en træls oplevelse. Undgå at oplevelsen bliver værre end højst nødvendigt – sørg for at vælge en pladesmed, du har tillid til.

 

Anmeld din skade i dag

Hvis skaden er sket, og du skal have din bil til en pladesmed, er du velkommen til at ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Så får vi hurtigt set på bilskaden. Spar To Biler Autoskadecenter er også ejer af hjemmesiden weba.dk, hvor du også kan benytte funktionen tidsbestilling, hvis det skal være os, der skal få din bil til at se ud som ny igen.

 

Gi’ vores pladeværksted et kald

Vores pladeværksted har allerede hjulpet mange lettede kunder til at få deres bil tilbage i en flot og sikker tilstand efter en skade. Vi har især kunder i nærheden af Brøndby og København og hjælper naturligvis også gerne dig. Har du spørgsmål, er du velkommen til at give os et kald eller blot kigge forbi. Vi har også et autoværksted i høj kvalitet.

 

 

Udviklet af Søgemedier A/S   |   Cookiepolitik