Hjælp at hente ved forsikringsskader

Når du har en bil i Danmark, er det lovpligtigt med en bilforsikring, der dækker ansvarsskader.

Hos os kan du også forsikre din bil med den attraktive og specielle Suzuki skadesforsikring. Hvorvidt din købte bil er brugt eller ny, kan du tegne kaskoforsikring på bilen til favorable priser og vilkår.

Suzuki bilforsikring er en af de bedste forsikringer du kan tegne. Grundet et samarbejde med Nordens største forsikringsselskab if, er vi i stand til at tilbyde dig en forsikring, som dækker bredt.

Når du tegner en Suzuki forsikring, har du en introperiode, som varer det første halve år. I dette tidsrum får du en introduktionsrabat – som ny bilejer eller bilejer med tidligere forsikringsskader. I introperioden er den samlede pris for selvrisikoen ens for alle – 5000 kr.

 

Din bil fortjener den bedste dækning

Det specielle ved Suzuki forsikringer er, at de ikke bestemmes ud fra din anciennitet, men variabler såsom din alder, bopæl samt andre forsikringer.

Når din introperiode ophører, overgår din Suzuki forsikring til en helårlig forsikring, men stadig til samme fordelagtige pris. I tabelen, nederst på siden, kan du orientere dig om, hvordan din forsikringspræmie vil se ud.

 

Hvis du får en forsikringsskade

I så fald du pådrager din bil en forsikringsskade, som kræver en reparation, så henviser vi til vores autoriseret Suzuki autoværksted i Brøndby, der kun benytter originale reservedele. Sker det, at din bil skal igennem en større reparation, så tilbyder vi dig en af vores lånebiler – helt uden beregning. 

Vil du høre mere om Suzuki forsikring, så tag endelig kontakt til vores kompetente kollega Jørgen Jacobsen på tlf. nr. 4343 4045 eller skriv en mail til jj@spar-to.dk. Så vil vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige forsikring, som din bil fortjener.

 

Intro-pris

Motor op til 94 HK

Motor 95 til 135 HK

Motor 136 til 165 hk

Du er under 25 år, 6 måneder

 kr. 3.600

kr. 4.200

kr. 4.600

Du er 25-39 år, 6 måneder

 kr. 1.800

kr. 2.100

kr. 2.300

Du er fyldt 40 år, 12 måneder

 kr. 3.600

kr. 4.200

kr. 4.600

 

Udviklet af Søgemedier A/S   |   Cookiepolitik