Autoværkstedet leverer den kvalitet din bil fortjener

Hos Spar To Biler's autoværksted reparerer vi din skadede bil, så den bliver lige så god som ny i Brøndby, København. Vi servicerer og reparerer din bil med specielværktøj samt et kompetent hold af kyndige fagmedarbejdere. Med stor teknisk viden håndterer vi de mere avancerede sikkerhedsfaktorer i en moderne bil. 

Alle vores reparationer foregår under bilfabrikkens forskrifter, og vi bruger kun originale reservedele til din bil.

 

Din sikkerhed ligger i bilværkstedets hænder

Vi er et Eurogarant autoværksted, som sikrer din bil og holdbarhed af karrosseriet efter en skade er blevet repareret samt lakeret. Derfor er vi under løbende kontrol af Dansk Teknologisk Institut, hvorfor vi altid er opdateret inden for sikkerhed og kvalitet. Som kunde kan du trygt overlade din bil til os, da vi er et autoriseret autoværksted med alt udstyret i orden.

 

Ingen udfordringer er for store i vores bilværksted

Vores autoværksted og vores medarbejdere vil gå langt for vores kunder. Derfor hjælper vores mekanikere dig hele vejen og sætter en ære i at få dig godt kørende igen. Ingen udfordringer er for store, og vi tager hver en opgave med et smil.

Er uheldet ude, kan du altid låne en bil af os, mens vi reparerer din bil – helt uden beregning.

I så fald du har spørgsmål omhandlende din bil og reparationer heraf, er du mere end velkommen til at kontakte vores værkfører Helge Frederiksen på tlf. nr. 4343 4045 eller skrive en mail til vaerksted@spar-to.dk

Du kan også altid kigge forbi vores autoværksted til en uforpligtende snak på Roskildevej 549, 2605 Brøndby nær København.

 

Vi tilbyder også et pladeværksted.

Udviklet af Søgemedier A/S   |   Cookiepolitik